Za danas jedna jako dirljiva i emotivna priča, koja će vas definitivno ganutri, a kao što i sami možete da vidite radi se o roditeljima, koji su definitivno sve na svetu. Mnoge osobe u današnje vreme zbog ubrzanog tempa života, jednostavno nemaju vremena za sebe, a kamoli za roditelje koji igrom slučaja i sudbina, ipak žive sami. 

Retko ih obilaze, dođu jednom u par meseci, i to uglavnom zbog bolesti ili neke druge nesreće. Međutim, kada se treba prepisati stan, kuća ili neka druga ostavština tu su u roku od 5 minuta. Na sve to, kada se razbole, odmah po kratkom postupku ih šalju u dom za stare i iznemogle, i na taj način brigu prebacuju na drugoga. 

Mi vam danas donosimo jednu Fejsbuk ispovest, čoveka koji živi u Kraljevu, a kojem je prva komšinica, baka Draginja, koju svoju decu viđa samo od Božića do Božića. Njemu se jako često puta zna da požali na to kako su je deca zaboracila, ćerka dođe jednom u šest meseci, ne daju joj da vide unuke, a ona sa minimalnom penzijom jedva sastavlja kraj sa krajem. 

Na sina joj je najviše žao, jer žena vodi glavnu reč u kući. Dođu ponekad u posetu, i to samo da ih deca vide, a nju definitivno n epomažu, lekovi skupi, dok plati dažbine, njoj ostaje tek nešto malo. Jede makarone i kuvanje na vodi, a meso vidi samo kada je Nova godina i Božić. Kada je radila testament, tada su se pojavili, a i ćerci i sinu je prepisala stan, koji će oni naslediti nakon njene smrti. 

Ads