Džip Željka Ražnatovića Arkana ostao je parkiran ispred kuće na Autokomandi točno 23 godine, kao stalni podsjetnik na njegovu prisutnost njegovoj udovici Svetlani Ražnatović, koja tu živi s djecom, sestrom Lidijom Ocokoljić i njihovim odgovarajuće obitelji.

Cijelo vrijeme blindirano vozilo ostaje neprodano zbog ostavinske rasprave koja je u tijeku. Upravo ovo vozilo, kojim se služio bivši poduzetnik i vođa paravojnih postrojbi, imalo je ključnu ulogu u prijevozu poznate balkanske glazbene ikone.

Na dan njezina vjenčanja preuzeo je zadatak otpratiti je od obiteljske rezidencije u Žitoraži do Beograda. Bliski suradnik otkriva da upravo ovaj četverotočkaš ima poseban značaj za svog vlasnika koji ga njeguje kao omiljeno prijevozno sredstvo.

Čak i sada, sudbina bogatstva Željka Ražnatovića Arkana ostaje zbunjujuća zagonetka, bez konačnog rješenja o njegovom konačnom odredištu. Nakon njegove smrti, javno objavljena oporuka, sastavljena u društvu dva intimna prijatelja, raspodijelila je imovinu među njegovim potomcima iz četiri odvojena braka.

Ostavinska rasprava, koja je započeta, za sada ostaje neriješena. Osim osobne imovine, ostavinska rasprava obuhvaća i poslove ugledne građevinske tvrtke, kako je ranije navedeno u medijskim napisima.

Ceca je 2018. godine na ročištu priznala da imovinsko-pravni poslovi na ostavinskoj raspravi još uvijek nisu riješeni. “Ostavinska rasprava, koja traje više od 12 godina, čini se da nema naznaka da će doći do kraja”, izjavila je pjevačica u tom razdoblju.

Ads