Poznata pjevačica Ivona Negovanović Cuca ovih je dana započela novo poglavlje u svom životu nakon uspona slave, koji su potaknula nagađanja o njezinoj vezi s pokojnim pjevačem Šabanom Šaulićem.

Posljednjih godina primjetan je izbitak Ivone Negovanović Cuce u medijima. Nakon udaje, razvila je sklonost ka povučenijem načinu života. Njezina aktivnost na društvenim mrežama je rijetka, ali kada se pojavi, osvaja svoje pratitelje video zapisima koji oduzimaju dah koji prikazuju njezine uzbudljive izlete i raskoš prirode.

Dok mediji često ističu njezinu povezanost s glazbom, ona preferira zadržati diskretnu prisutnost i izbjeći pretjerani nadzor javnosti.

Nekad obiteljska veza s Ivonom, kaže Šaulić, s vremenom je postala burna. Međutim, važno je napomenuti da njihova veza nikada nije prerasla u romantičnu vezu. Zbog toga su izgubili kontakt, a njihov trenutni status ostaje nepoznat. U nastavku pogledajte Cucin trenutni izgled:

Šaban Šaulić, vrlo cijenjena osoba na području narodne glazbe, bio je općepriznat po svojim iznimnim vokalnim sposobnostima. Tijekom njegove slavne karijere javnost i tisak s ljubavlju su mu poklanjali ljupku titulu “monarha narodne glazbe”.

Unutar njegove goleme zbirke djela narodne pjesme “Dođite da zajedno ostarimo” i “Dva galeba bijela” ističu se kao remek-djela bez premca, zasluživši visoke pohvale kritike i entuzijasta.

Ads