Duško Tošić prijavio je rano jutros svoju suprugu Jelenu Karleušu zbog fizičkog nasilja. Navodno je Tošić navodno ušao u stan i zatekao prisutne Karleušu i njenu blisku družicu, nakon čega je obje osobe fizički napao.

Prema navodima medija, dok je bio pod utjecajem, prvo je napao njezinu prijateljicu, a zatim se našao na njoj.

Prema službenom policijskom priopćenju, poziv je zaprimljen nešto poslije pet sati, zbog čega je Tošiću izrečena mjera zabrane prilaska i kontakta s pjevačicom.

Usred skandala, Karleuša je hrabro iznijela svoj stav, ne želeći iznositi više detalja u vezi sa slučajem.

Kako bih ublažio medijsko ludilo i izbjegao bilo kakvu nepotrebnu strku oko mog osobnog života, ljubazno molim sve da poštuju privatnost moje obitelji u ovom izazovnom vremenu. Suzdržat ću se od daljnjih komentara na ovu temu i duboko žalim što je javnost upoznata s ovim privatnim poslovima bez mog pristanka. Preusmjerimo fokus i gledajmo prema svjetlijoj budućnosti. To je imperativ. Iskreno cijenim podršku svakoga od vas.

Prema pisanju Kurira, Jelena Karleuša jutros oko 5.15 sati prijavila je policiji da ju je napao bivši suprug Duško Tošić.

Po zaprimljenoj dojavi, policija je brzo izašla na lice mjesta, gdje su pjevačicu zatekli u pratnji prijateljice N.J.

Prema riječima svjedoka, Tošić, koji posjeduje ključ od kuće, u kuću je stigao u vidno alkoholiziranom stanju. Navodno je nastavio fizički nasrnuti na prijateljicu bivše supruge tako što ih je snažno uhvatio za vrat i više puta ih udario po glavi i tijelu.

Kako prenosi Kurir, Karleuša je pokušala da se umiješa i razdvoji ih, ali je Duško Jelenu povukao za kosu i više puta je udario po glavi i tijelu.

Dok se pjevačica čini neozlijeđena, njezin prijatelj pokazuje primjetnu ogrebotinu na bradi i vratu.

Bivšem nogometašu policijskim je alkometrom utvrđeno da je imao 0,87 promila alkohola u krvi.

Ads