Ava Mari i Lea Rous rođene su 2010. godine, a jako kratko po rođenju proglašene su najljepšim bliznakinjama na svetu, te je za njih znao cijeli svijet i prije nego li su prohodale. Za nih se kaže da je njihova prirodna ljepota neopisiva te da imaju savršen ten, svilenkastu plavu kosu i čistu kožu i simetrična lice, a od najranijeg djetinjstva njihovu majku Džeki Klements, pitali su zašto ih ne bi upustila u svet modelinga.

One imaju i starijeg brata, a kada je Džeki odlučila da se njene kćerke bave modelingom, imale su samo šest mjeseci, i shvatila je da to baš i nije moguće zbog velikih obaveza koje takav život nameće, a koje su uticale na cijelu njihovu porodicu: ” Moj prvi pokušaj bio je kratkotrajan i odlučila sam da nije pravi trenutak”

Poslije toga je sačekala sedmi rođendan djevojčica, da one same donesu odluku da li žele da se bave modelingom, te im je rekla, da ako su spremne, pored časova plesa i plivanja da se bave i modelingom, a one su počele da skaču od sreće te su jedva čekale da počnu, a njihova majka je objasnila kako obje vole da budu u centru pažnje. Otvorila im je i nalog na Instagramu i danas djevojčice, koje imaju 12 godina imaju preko 1,8 miliona pratilaca, ali nisu samo one te koje dobijaju komplimente, već i njihova mama koja oduševljava mnoge svojim izgledom, te joj mnogi kažu da i sama treba da se bavi modelingom

Ipak, Džekise vema često suočava i sa kritikama kako je loš roditelj, koji zarađuje na svojoj djeci, te da joj kćerke izgledaju tužno dok poziraju:

” Da li ste upoznali moje kćerke? Očigledno niste, čim dajete ovakve komentare. Cijenim vašu brigu, ali moje djevojčice su dobro! One su sretne. Imaju nevjerojatno djetinjstvo, puno prijatelja sa kojima se stalno igraju. Jedna poza ne definiše njihovu ličnost ili kvalitet života” – napisala je ova Amerikanka.

Odgovorila je i na pitanje zašto su bliznakinje na većini fotografija profesionalno našminkane: ” Industrija to zahtjeva od njih”

 

Ads