Mi se u nastavku današnjeg članka malo dotičemo i najpoznatije skandal dame u celoj regiji,a to je definitivno Jelena Karleuša. Međutim, cela srpska javnost nije upoznata sa njenim početcima, a te slike su postale pravi raritet i definitivno ih nigde nema, međutim, ono što se sa sigurnošću znalo jeste to, da je uvek imala dugu plavu kosu, kojoj je ostala verna i dan danas.

Podsežamo, tada nije imala toliko plastičnih operacija, ali je uvek bila verna štiklama, a i definitivno je imala drugačiji nos nego što je danas, i primetno je da je na njemu u stvari i radila najviše korekcija. Jako često je meta na društvenim mrežama zbog svoga ponašanja, a mki se danas prisećamo njenog videa iz Austrije, gde je prošetala u svetlo zelenoj haljini a ispod nije imala ništa. Taj video je napraavio bum u tim danima na društvenim mrežama.

“Ako išta mrzim je to kada za ženu kažu da je Milf. Čemu kategorizacija i grupacija? Kad je žena bomba, ona je bomba. Uopšte nije važno koliko ima godina, i koliko je dece do tada zapravo i rodila. Te odvratne kategorizacije koje daju muškarci su patetične. Zamislite da mi žene delimo muškarce na matore ali zgodne, ćelave ali lepe, i da im za sve to dajemo neke glupe nadimke?!! Inače, mene mišljenje muškaraca o mom telu i meni lično, nije bitno. Mi žene stavljamo provokativne slike i snimke isključivo zbog družih žena.”, napisala je Karleuša tada ispod fotke koja je napraavila praavu buru na Instagramu. Vaša mišljenja o njoj?

Ads