Ana Kokić, pop-folk pjevačica iz Srbije, rođena je u Beogradu u ožujku 1983. godine. Trenutno živi u istom gradu sa svoje dvije kćeri, Ninom i Teom. Nakon njezinog razvoda, Nikola Rađen preuzeo je brigu o obnovi njihove obiteljske kuće, a treći put je aktivno preuzeo očinske obveze. S druge strane, Ana Kokić, barem koliko je javnosti poznato, ne traži ljubavne veze.

 

 

Ana Kokić stalno ističe kako su joj kćeri prioritet u životu. Unatoč razvodu, dala je sve od sebe kako bi osigurala da njezine kćeri ostanu pod njezinom skrbi. Kao rezultat toga, njezin je dom mjesto na koje se željno veseli vratiti nakon dugog, iscrpljujućeg dana. Umjetnica je nakon raspada braka uspjela održati pozitivan odnos s bivšim suprugom, ponajviše zahvaljujući uspješnoj adaptaciji njihove djece na promjene koje je donio razvod. Prema dojavama novinara, Ana Kokić se s kćerima preselila u obiteljsku kuću na Banovom brdu, gdje je provela svoje formativne godine.

 

 

Iako se suzdržava od iznošenja osobnih detalja na društvenim mrežama, na Instagram profilu Ane Kokić možete vidjeti djeliće njezine trenutne situacije. Fotografije prikazuju pogled u prostor u kojem ona trenutno boravi, uz određenu diskreciju. Vidljivo je da je Ana Kokić mnogo razmišljala o uređenju svog doma, koji se nalazi u lijepom kvartu u Beogradu.

 

 

Čini se da pjevač preferira prirodne nijanse koje svakom prostoru daju nepogrešiv osjećaj udobnosti. Uz trojac, Anina majka Branka neizostavan je suradnik u svakodnevnom radu doma. Branka služi i kao Anin primarni zagovornik i kao vrijedna prednost u održavanju urednog i higijenskog životnog okruženja. Osim svojih kućanskih obaveza, Branka također igra ključnu ulogu u njegovanju i vođenju Nine i Tee. S obzirom na njezinu nepokolebljivu podršku i pomoć, nije ni čudo da je sve u besprijekornom stanju.

Ads