Poznati Sarajevski pevač Fuad Backović Din, svoju karijeru je počeo početkom 2000-tih godina kao jedan od glavnih vokala benda Seven Up, u kojoj je startovao 1997. godine. Inače, pevanjem je počeo da se bavi još kao dečak, sa svega 12 godina. Kasnije je karijeru nastavio i kao solo izvođač. Nedavno se u centru pažnje kada je objavljeno da se vjenčao. 

Verujemo da svi jako dobro znate za njegovu sek sualnu orentaciju, jer se od početka znalo da je on gej po opredeljenju. Baš iz tog razloga je iazazivao jako veliko gnušanje u regiji, zbog svoga ponašanja u medijima., Verujemo da se isto tako sećate njegovog velikog panela koji je bioo po celoj regiji, gde je on ležao gol na komadu krza, a gde je promovisao svoj novi album. 

Naime, vjenčao se za Vila Firsona, Amerikanca koji se inače bavi fotografijom i jedan je od poznatih art producenata. Upravo zbog kojeg se Fuad preselio u Los Anđeles. Njih dvojica se u javnosti pojavljuju zajedno od početka veze, a gostovali su i u brojnim televizijskim emisijama.

Da podsetimo, najvažnije postignuće u Dinovoj karijeri je svakako i to što je Bosnu i Hercegovinu dva puta predstavljaju na Evroviziji, i to 2004. kada je u Istanbulu osvojio deveto mesto, te 2016. godine u Štokholmu, kada nije uspeo da se plasira u finale. Nešto kasnije se povukao sa muzičke scene da bi upisao fakultet modnog biznisa na Institutu Marangoni u Milanu, koji je i završio. Svi ostali iz grupe Seven ap su otišli svojim putevima, i niko se danas ne vbavi više sa muzikom. 

Ads