Aleksandra Prijović svakoga dana nastavlja da nas zadivljuje neprekidnim nizom postignuća. Uz uzastopne koncerte u Rijeci, Aleksandra je upravo predstavila i nadolazeći nastup u Varaždinu.

Nedostaju mi ​​riječi dok pokušavam izraziti dubinu svog poštovanja prema vama. Vaša nepokolebljiva potpora pretvorila je moje težnje u opipljiva postignuća, a za to moja zahvalnost nema granica.

S velikim uzbuđenjem, oduševljeni smo što možemo podijeliti vijest da smo dobili priliku nastupiti u Rijeci tri večeri zaredom. Nadalje, kao odgovor na veliku potražnju, zadovoljstvo nam je najaviti još jedan koncert u Varaždinu.

Preplavljuje me ogromna bujica emocija dok izražavam svoju najdublju zahvalnost za izuzetnu podršku i ljubav koja mi je pružena. Veličina ovog iskustva nadilazi svako područje mašte, ostavljajući me zauvijek dužnom svima koji su pridonijeli.

Ovom reklamom njezino je prvo izdanje nakon zagrebačkog koncerta Josipe Lisac, na kojem je istaknula kako se ne uklapa u Arenu Zagreb zbog prevladavajućeg trenda da pojedinci nastoje svoju prisutnost u toj areni.

Kad je moj menadžment izrazio želju da nastupim u areni, odmah sam osjetio nevoljkost. Sama ideja da kročim na to mjesto nije mi se svidjela.

Na moje zaprepaštenje, publika je na moj emotivni izljev odgovorila burnim pljeskom. Ovakva trenutna reakcija jasno je povezala hrvatsku senzaciju i rečenicu “Svi u Arenu!” Osim toga, njezini strastveni uzvici “Oh ne!” evocirao uspomene na prepunu i naelektriziranu Arenu Prijovićku koja je u pet navrata bila rasprodana.

Ads