Tek prije nekoliko mjeseci Dženan je konačno otkrio detalje o svojoj obitelji.Nakon četvrt stoljeća braka, Dženan Lončarević odlučio je raskinuti brak sa Samirom, imenom koje je dosad bilo nepoznato javnosti.

Kako prenosi Telegraf.rs, Dženan je tek prije nekoliko mjeseci konačno otkrio podatke o svojoj obitelji, točnije supruzi koju je skrivao od očiju javnosti više od dvadeset godina.

Nemam namjeru ništa tajiti; Jednostavno radije držim svoje osobne stvari podalje od očiju javnosti. Upućujem najbolje želje onima koji odluče uspostaviti svoju karijeru na način koji poziva javnost na nadzor.

Nije mi želja išta skrivati ​​niti poticati raspravu o tome. Cijeli život održavam pozitivan odnos s novinarima, jer su to osobe koje posjeduju znanje i sofisticiranost. Što se tiče povremenih napisa u tabloidima koji se dotiču mog privatnog života, oni nemaju nikakav utjecaj na mene.

Za to vrijeme, kada sam se našao u centru pažnje, nisam imao zadršku da s njima razgovaram o najrazličitijim temama”, rekao je za Grand.

Ads