Povodom razvoda od Dženana Lončarevića koji je u tijeku, Samira Lončarević nedavno je iznijela šokantne optužbe. Iako je priznala da je čula glasine o tome da Dženan ima dijete sa ženom s kojom trenutno živi, ​​priznala je da nema nikakvih dokaza iz prve ruke koji bi potkrijepili te tvrdnje. Stoga, iako je informacija stigla do nje, ona se u razgovoru za Telegraf.rs suzdržala od davanja definitivnih izjava o njenoj istinitosti.
U prethodnoj izjavi za medije jasno je dala do znanja da je njezin jedini zahtjev prema njemu bio poštivanje zakona.

Kao zaposlenik suda, konkretno nadgledajući kazneni ured, posjedujem intimno razumijevanje unutarnjeg funkcioniranja. Moja je odgovornost osigurati da slučajevi u mojoj nadležnosti budu pravilno raspoređeni, dajući prioritet hitnim stvarima. Bilo da se ročište održi sutra, prekosutra ili čak za mjesec dana, imperativ je da svi postupci budu u skladu sa zakonskim protokolima. S tim u vezi, dotična osoba, zajedno sa svojim odvjetničkim timom, gorljivo se zalaže za ubrzanje procesa iz svih kutova, što je izraženo i u navedenoj izjavi.

Osim raznih drugih detalja, iznijela je i činjenicu da je Dženan, njen 25-godišnji suprug, namjerava izbaciti iz njihovog doma. Izrazila je kako inače ne bi pribjegla objavljivanju ove stvari, ali zbog brige za djecu osjeća se primoranom to učiniti.

Pjevač je ostao nijem na optužbe svoje supruge.

Samira Lončarević, supruga Dženana Lončarevića, donijela je odluku da se još jednom oglasi i otkrije zamršene detalje oko njihovog burnog razvoda. “Primarni problem koji je u pitanju odnosi se na našu zajedničku imovinu. Obeshrabrujuća je spoznaja da me nakon 25 godina braka namjerava izbaciti iz našeg doma. Iako sam spremna odmah potpisati papire za razvod, problem leži u podjeli imovine, jer je sve što je kupio stavio na ime svoje majke, sada je dobio stan u Beogradu na ime ove žene, što je strateški potez da ja ostanem bez ičega “, iskreno je rekla za Telegraf.rs.

Izražavajući svoju zabrinutost, istaknula je kako njezina vlastita dobrobit nije izvor brige, već joj je primarna briga dobrobit djece. Vrijedi istaknuti da s Dženanom dijeli dva sina.

“Obično ne bih komunicirala s novinarima osim ako se ne nađem u ovoj nevolji, a sada se osjećam zarobljeno i nemam se kamo okrenuti. Naše trenutno prebivalište je u zajedničkom vlasništvu mog supruga i njegovog brata, a zbog načina na koji je naša imovina raspoređena našeg 25-godišnjeg braka, ja imam samo četvrtinu imovine, jer je sve ostalo stavio u vlasništvo drugih, ne preostaje mi ništa drugo nego boriti se za dobrobit svoje djece, koja posjeduju br vlastitu imovinu”, rekla je.

Prema njezinim riječima, Dženan ima pozitivan odnos s djecom i redovno se druži s njima svakih 15 dana.

Napomenula je da kad god dođe u Prijepolje, stanuje u istoj kući kao i ona, ali da komunikacija ne postoji. Njihov nekoć skladan odnos je narušen, što je dovelo do potpunog prekida njihove veze. Umjesto toga, njihovi odvjetnici služe kao posrednici, razmjenjujući informacije u njihovo ime. Od ljeta prošle godine nisu ulazili u izravne razgovore. U veljači su joj dostavljeni papiri za razvod, čime je pokrenut sudski postupak.

Jučer su srpski mediji objavili da je pjevač trenutno u 15-godišnjoj vezi s drugom ženom i da želi ubrzati brakorazvodnu parnicu.

Ads