Mediji u Srbiji već dva dana pišu o skandalu koji je izbio u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regiji Zvezdama Granda a koji je izazvala majka takmičara Dušana Vukadinovića, Nata koja tvrdi da joj je poznata pjevačica narodne muzike Snežana Đurišić koja je član žirija već nekoliko godina i koja je bila mentor njenom sinu tražila od njih novac da Dušan prođe u treći krug takmičenja.

Ona se sa ovim tvrdnjama obratila Kuriru i rekla je kako je Snežana njenom sinu nakon što je prošao drugi krug takmičenja rekla da je to bilo gratis a da će za sljedeći prolazak morati da plati. Ona je rekla i da je pjevačica na nju galamila u sobi za podršku te da je od nje tražila novac ali da to niko nije čuo i da je sve bilo usmeno tako da nema dokaze.

Snežana je ovim poovdom rekla da ne želi uopšte da komentriše ovakve laži te da samo Saša Popović odlučuje ko će proći u baraž a ne mentori niti ostali članovi žirija. O cijelom skandalu se oglasio i Saša koji je rekao da ništa od ovoga što navodi majka takmičara iz Crne Gore nije istina te da je sve ovo što se dešava toliko smiješno da ne bi trebao ništa da komentariše.

Skoro dvije decenije traje ovaj šou bez ikakavih zakulisanih radnji i bez ijedne mrlje i sada se našla ova žena koja pokušava da baci ljagu na Snežanino ime i na cijeli žiri. On se ipak oglasio u javnosti jer smatra da kao šef ima obavezu da zaštiti emisiju i članove žirija od svih vrsta napada.

Ads