Da je pjevačica Severina spremna na sve, to je svima poznato, ali da je i spremna da svojoj rođenoj sestri Marijani Vučković Popović preotme kćerku Miju Popović, to ni u najluđem snu niko ne bi pomislio. Ipak, kako mediji u Srbiji prenose, Severina je upravo to napravila, okrenula kćerku protiv svoje majke koja se za nju borila, školovala je da radi u struci i da ne bude potrčko od Severine, a upućeni izvor u cijelu ovu situaciju je za medije otkrio i ovo: ” Severina Miju drži pod svoje. Okrenula ju je protiv Marijane toliko da majka i kćerka jedva imaju neki kontakt, ako ga uopšte još i imaju. Marijani to teško pada budući da živi za kćerku, koja joj je okrenula leđa zbog Severine. Marijani je veoma zasmetalo to što je kćerka nije zvala na krštenje unučeta. Naravno, u tome ima udjela Severina, koja priča sestričini šta da radi i ubjeđuje je da živi život, kao i ona”

Izvor kaže da je Severina u jednoj prepiski čak i zaprijetila svojoj sestri da će je udaviti. Novinari su kontaktirali Severininu sestru Marijanu koja je rekla da joj nikada nisu bili jasni ljudi koji guraju svoj nos tamo gdje im nije mjesto, te da to nije tema kojom neko drugi treba da se bavi. Rekla je kako ne želi da bilo ko gura nos u njene stvari, te da ima i važnijih stvari o kojima treba da se piše i da ona ne želi da komentariše svoj odnos sa sestrom. Kako se dalje saznalo Marijani najviše smeta to što joj kćerka radi kao Severinin potrčko, a ona ju je školovala i trudila da se je izvede na pravi put, totalno drugačiji nego što je Severinin:

” Ono što Marijanu, kao Mijinu majku, veoma boli jeste činjenica da je Mia završila fakultet, da je školovana i pametna osoba, ali ne radi u struci, već radi kao Severinin potrčko. Žena to ne može više da gleda kako joj se kćerka uništava, a za to vreme Severina je ubjeđuje da je to najbolji život i da je ona dio šoubiznisa. Ona na sve načine pokušava kćerku da prizove pameti, ali Severina ju je uhvatila u svoje kandže i napunila joj glavu glupostima toliko da ova više i ne razmišlja.”

Ads