Danas su potomci Voje Brajovića i Milice Mihajlović izrasli u jedinke prilične veličine, čije je fotografije izuzetno teško pronaći. Odlučio je da živi privatnim životom, a za sada njegove fotografije postoje samo u ličnoj kolekciji njegovih slavnih roditelja, koju su podelili sa redakcijom našeg izdanja. Fotografije mladića objavljene su prije skoro deceniju kada je otkriveno da boluje od teške bolesti. Srećom, savladao je sve prepreke i sada je zdrav dvadesetjednogodišnjak koji uživa u svim aspektima života u kojima uživaju mladi ljudi. Možda nije glumac, ali voli sport, posebno vaterpolo. Voleo je da čita, a njegov ponosni otac je rekao da je svirao gitaru u bendu “Majak”. On je strastveni obožavatelj rokenrola, sa posebnom naklonošću prema muzici Džonija Keša i Ejmi Vajnhaus.

Bio je strastveni ljubitelj rok muzike i imao je veliko interesovanje za čitanje, ali je njegov materijal za čitanje bio ograničen na istorijske dokumente. Isto tako, Vukota, koji ima veliko znanje o filmskoj industriji, može se sjetiti imena i sporednih uloga u filmovima s Van Dammeom. Relja je, s druge strane, mogao precizno opisati događaje iz Prvog svjetskog rata, uključujući lokacije i imena komandanata. On bi također mogao opisati stanje granica Moldavije da je pripojena nekoj državi. – Ne znam koliko će to trajati – rekao je ranije Vogia. Vredi napomenuti da poznati glumac Voja Brajović ima sina Vukotu, čiji izgled vole žene.

 

Sin slavnog Voje Brajovića, Vukota Brajović, nasledio je sjajne gene svog oca i odlučio da krene njegovim stopama i postane glumac i model. Dok je njegov otac uvijek zapao za oko, mnogi su komentarisali da ga je Vukota izgledom nadmašio. Iako je bio veoma tražen kao model, svoju pažnju je usmjerio na filmsku industriju. Vukota je režirao i glumio u filmu “Sumrak saga”, ali izgleda da nije u potpunosti odustao od poziranja pred kamerama, o čemu svedoče i njegove svakodnevne objave na društvenim mrežama. Njegove objave donijele su mu brojne komplimente od obožavateljica, koje su šiknule nad njegovom zategnutom tjelesnom postavom, na njegovo veliko zadovoljstvo. U jednom trenutku je razmišljao o tome kako je ozloglašenost njegovog prezimena uticala na njega i njegov identitet.

Ads