U nastavku današnjeg članka malo govorimo o domaćim savetima, koji vam svakako mogu biti i više nego od velike pomoći za vaše domaćinstvo. U današnje vreme kada je ekspanzija interneta i društvenih mreža dosegla vrhunac, može se komotno reći da je život puno lakši, jer jednostavno sve što vas interesuje definitivno možete naći na Ju tjubu ili nekoj drugoj društvenoj mreži. Kada samo malo bolje pogledate sa čime se ljudi bave, i koliko samo ideja imaju, onda je i vama lakše, popraviti wc školjku, ili jednostavno popraviti osigurač u stanu ili kući.

Razne osobe sa raznih delova sveta vam koroak po korak pokazuju kako i šta napraviti u svakoj sferi života, a mi vam danas donosimo jedan super savet, kako da rešite probkem neugodnoh mirisa koji se uvek širi iz wc šolje. Koliko god je održavaali čistom, vi jednostavno ne možete da se rešite mirisa odvoda, koji kada se pomeša sa mirisom otpadnih voda koje dolaze iz unutrašnjosti, dovode do toga da vaše kupatilo uvek neugodno se oseti u svakom trenutku.

Mi danas ne govorimo o sirćetu i soda bikarboni koje se pokazuju i više nego dobro za čišćenje pokućstva, nego o omekšivaču koji nije samo dobar za mirisan več,m nego se može koristiti na jako puno načina u celom domaćinstvu,a biće dovoljno da samo pogledate par videa na tik toku kako se on može koristiti na jako puno načina. Noć ranije naspete malo omekšivača u wc šolju, ujutro pustite vodu i on miriše par dana. Također i za čist sudoper:” Omekšivač ostavite da deluje četiri sata, pustite vodu iz sudopere i sunđerom očistite ako je ostalo prljavštine” izjavila je gospođa Hinč na Tik toku koja ima preko 300.000 folovera. Također, kombinacia mlake vode i omekšivača se dobro može iskorisstiti za prljave radijatore.

Ads