U Bosni i Hercegovini odigrala se neobična ljubavna priča, glumci su bili Ramo i Senja, a da bi osvojio njeno srce, kako kažu, služio se lažima. Ramo (64) i Senija (60) iz Liskovca, Bosna i Hercegovina, žive u selu Grabovac. Uselio se u njenu kuću, ali još nisu bili vjenčani. Svoju priču su podijelili na YouTube kanalu “TV Krajina”. Rekao je da ima sedmoro djece i da ih je sve ostavio njoj. – Samoća nas je dovela do ove tačke, nismo sami, imamo jedno drugo. Ramo je odgovorio na pitanje kako su odlučili da žive zajedno. Senia je rekla da ga je našla na Fejsbuku i da mu se dopao kada je videla njegov profil.

– Podsetio me je na Đe, poslao sam mu zahtev i on me je pitao, zvao me je već u četiri ujutru, ali nisam hteo odmah da odgovorim. Ramo je rekao da mu se jako sviđa pa ju je nazvao ujutro. Zatim su ujutro prvo obavili video poziv, a ona ga je pokušala nazvati još nekoliko puta tog dana. – Rekao mi je da ima penziju od 1.300 evra, “mercedes” koji će mi dobro stajati i da idem negde sama – rekla je ona. Ramo je rekao da radi u Austriji, a Senia je dodala da i on ima dobru kuću i da ima svoju penziju, što joj je sve odgovaralo. – Prvo je došao da živi kod mene na mesec dana, a posle toga nije bilo penzije. Izašli smo, sve platili, da slušamo muziku, pravi džentlmen. Naša veza je tada još uvijek bila na udaru, a ja još nisam odlučila da živimo zajedno. Posle mesec dana odlučili smo da dođe kod mene – objašnjava ona.

 

 

Sve je bilo u redu kada se uselio kod nje, ali se dugo pitala zašto je nikad nije pozvao kod sebe da vidi kuću. – Rekao sam, idemo do tvoje kuće, rekao si da si sam, sumnjao sam da si oženjen. Vodio me je u Liskovac, a ne u Bihać, i malo me lagao. Zapravo mi se ova kuća ne sviđa toliko. Prošao je mjesec bez penzije, a ja sam ućutao. Nema penzije za drugi mjesec i nema penzije za treći mjesec. Pitao sam ga da li ima penziju, a on je rekao da nije vidio poštara. U četvrtom mjesecu je rekla: “Idemo u poštu, gdje ćeš dobiti penziju.” Tada je otkrio da nema penziju, da je u dugovima, da nema kuću u Bihaću i da je sve što je obećao bio je slomljena laž. Osim istine, neće mi nedostajati ni vode, drva, jaja i kobasica – elaborira ona.

 

Ads