Nakon dugogodišnje veze s Vojislavom Miloševićem, s kojim ima kćerku, voditeljica Jovana Jeremić objavila je da je pronašla ljubav i da je trenutno u vezi. Na platformi Instagram Jeremicka, inače aktivna korisnica, nedavno je postavila fotografiju na kojoj se drži za ruke s muškim društvom.

 

 

Pjevačica je na društvenim mrežama podijelila fotografiju uz poruku o ljubavi. Prema njoj, ljubav je kada ti donese osjećaj cjelovitosti – zaokružen krug. Sve ostalo je, kaže, obična bašta znatiželje koja nestaje. Pažljivi pratitelji primijetili su i luksuzni ručni sat koji krasi njezinu ruku.

 

 

Čisto da vam probudi pamćenje, osoba koja je govorila pred publikom izjavila je da je pronašla ljubav. Zanimljivo je da je njezin romantični partner 14 godina stariji od nje.

 

 

Da, istina je… prisustvovat ću vjenčanju sina čovjeka koji ima veliku važnost u mom životu! On je 14 godina stariji od mene i napokon mogu reći da sam našla partnera. Još uvijek nisam spreman javno otkriti detalje našeg odnosa; Vjerujem da je moj prerogativ držati takve stvari u tajnosti. Kad se zaljubim u nekoga, on postaje središte mog svijeta i svemira koji ga okružuje. Do sada se ovaj čovjek pokazao izuzetno dobrim prema meni… Pažljiv je prema mojim potrebama i pokazao mi je koliko mu je stalo. Ljudima koji su došli prije njega nedostajalo je nekih sposobnosti… Ali ovaj čovjek je drugačiji. On je onaj kojeg sam čekala; Nikad prije nisam upoznala čovjeka koji je jači od mene – izjavila je voditeljica u emisiji “Premijera”.

Ads