Svakako da je vest broj 1 u Hrvatskoj u prošloj godini što se tiče muzičke scene, ne neki album ili lepa pesma, nego afera godine u kojoj je glavna uloga bio splićanin Petar Grašo. On je nakon 23 godine veze, ostavio svoju dugogodišnu devojku Danijelu Martinović. Svi su to predosećali, jer nikome nije bilo jasno zašto je još uvek nije oženio.

Na kraju joj je zabio noć u srce, jer je završio sa hanom Huljić, koja je mlađa od njega punih 14 godina, a najgore od svega je bilo to, što su bili i kućni prijatelji. Petar je stalno dolazio kući kod njih, jer je sarađivao sa njenim ocem Tončijem, tako da je sve šokiralo kada su čuli da je završio sa hanom.

Njih dvoje su se odselili u Zagreb, nikako se nisu oglašavali u medijima, do pre mesec dana kada je Grašo objavio da je hana u drugom stanju, i da uskoro staju na ludi kamen. Ove subote se to i desilo, a na venčanju je bio jako veliki broj poznatih ličnosti sa domaće hrvatske scene. Njih dvoje su se danas venčali u crkvi u Splituu, a kasnije i u opštini, a Petar je bio u crnom odelu, dok je hana bila u beloj venčanici. Samoj ceremoniji prisustvovali su roditelji Tonči i Vjekoslava Huljić, Zoran i Snežana Grašo, Hanin brat Ivan, Petrova sestra Buga i Vjekoslavina mama i njene dve sestre sa porodicama.

Ads