Najstariji potomak Ane i Vlade Divac zaposlio se u njihovoj fondaciji, poznatoj po pružanju neprocjenjive pomoći bezbrojnim ljudima koji žive u Srbiji.

 

Iako posvojena kći Vlade Divca Petra često posjećuje Srbiju, njegovi sinovi Luca i Matea nastanjeni su u Sjedinjenim Državama i rijetko se vraćaju u Srbiju. Njihovi profili na društvenim mrežama pokazuju da vole putovati i otkrivati ​​nove kulture jer se doimaju kao građani svijeta. Svaki mjesec kreću u nove avanture, od istraživanja užurbanih kineskih ulica do divljenja drevnim hramovima u Japanu. Ta su svjetovna iskustva nedvojbeno pridonijela njihovom osobnom i profesionalnom uspjehu. Stari potomci Flade i Ane Divac pronalaze romantiku putujući svijetom, uranjajući u različite kulture i premošćujući jaz između njih i vlastite.

 

 

Luca Divac trenutno je u vezi s lijepom Japankom koja je imala sreću upoznati njegove roditelje. Prvi susret njegove djevojke i obitelji prošao je dobro i učvrstio je čvrstu vezu unutar obitelji. Fotografija objavljena na Anninom Instagram profilu ilustrira prijateljski odnos između buduće svekrve i snahe.

 

Na fotografiji su Ana i Vlado Divac, njihov najstariji sin, njegova partnerica Berit Bontimes, Petra, njezin dečko Mikhail Verović i njihovi ponosni roditelji na ugodnoj obiteljskoj večeri u restoranu. Osmijesi na njihovim licima govorili su da nema problema u komunikaciji, što je Ana potvrdila i u opisu fotografije. Grupa je bila zadovoljna i uživali su u međusobnom društvu, stvarajući toplu i gostoljubivu atmosferu. Sve u svemu, ova fotografija prikazuje sretan obiteljski trenutak koji će se čuvati godinama koje dolaze.

Ads