Od 2019. njihov postojan brak blagoslovio ih je radošću podizanja četiri sina. Pilar Rubio, poznata španjolska voditeljica u dobi od 46 godina, posjeduje izrazit smisao za modu koji dosljedno ističe njezinu privlačnost i besprijekornu tjelesnu građu. Uz svog supruga, nogometaša Sergia Ramosa, ona je dio cijenjene skupine španjolskih i najslavnijih svjetskih parova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio)


Njihova veza traje od 2019., a rodila su se četiri sina. Veza poznatog dvojca nije nikakva tajna, ali Pilar Rubio nedavno je otkrila dosad neobjavljene detalje o svom braku sa Sergiom Ramosom, koji je osam godina mlađi od nje. U iskrenom intervjuu u talk showu “La Resistencia”, koji vodi kontroverzni španjolski voditelj David Broncan, poznat po svojim upitima koji potiču na razmišljanje, Rubio je zaronila u aspekte svog osobnog i profesionalnog života. Naime, od 2014. voditeljica je emisije “El Hormiguero”, čime je Broncanova kolegica. Broncan se raspitivao o učestalosti intimnih susreta žene i njezinog supruga na tjednoj bazi.

– Svaki dan! Ponekad čak i više puta unutar 24 sata. Naravno, kad nisam u Madridu i radim na showu – odgovorila je Pilar, izazvavši razne reakcije studija. Voditeljica je nastavila: “Nije čudno što imate četvero djece.”

Dok je razgovarala o pitanjima intimnosti, bez imalo je zadrške odgovarala na pitanja o svojim osobnim odnosima. No, kad je trebalo otkriti svoju voditeljsku plaću, što se također smatra dijelom intime, odlučno je odbila. S druge strane, Pilar Rubio, koja je također pobudila pažnju ovom temom, spremno je otkrila iznos novca na svom bankovnom računu.

“To je ukupan iznos – samo 52.000 eura”, rekla je.

Ads