U nastavku današnjeg članka jedna jako zanimljiva tema, koja će vas definitivno zaintrigirati i dovesti do toga da se zamislite nad svojim, ali i tuđim sudbinama. Cela priča se desila u Srbiji, konkretno u Gornjem Milanovcu, a priča ove žene će vas definitivno privući. Naime, da lopovi ne biraju ni mesto ni vreme, pokazuje nam i situacija da oni idu i po selima, i da se masovno krade. Krenućemo samo od sušara, gde se u zimu znaju ukrasti velike količine mesa, koje jako puno koštaju. Međutim, kada vam neko ukrade stoku, onda tu nastaju problemi i jako veliki minusi, koji su u današnjem članku pokazali samo da niste nigde sigurni.

Naime, baka Stojka je doživela jako neugodnu pozicvciju jkada se jedno jutro probudila i videla da joj fale ovce. Što je najgore, osim ovaca, falile su joj kokoške kao i ostale životinje, ostalo je tzk par guski. Lopovi su se toliko osilili da su celu operaciju opet ponovili za 7 dana.

Ali, baka je bila domišljata. te ih je sledeći puta sačekala, uhvatila u kradži, videla kako beže džippom ,te je uspela d vidi i njihove tablice. Ona ih je zatekla u trenutku kada su već sve ovce i jagnjad utovarili u džip i ona je odmah počela da viče i da doziva pomoć ali je bilo kasno.Što je najbolje po nju, oni su krenuli da beže, ali je jedna od ovaca udarila glavomu vrata, koja su se otvorila, tako da su u kretnji sve ispale napolje, a ona je ipak uspela da spase što se spasti da.

Ads