Mi smo u poslednje vreme, jako puno pisali o brakovima između poznatih osoba u svetu estrade, a isto tako imamo jako malo slučajeva, gde su devojke i žene sa ovih prostora ssreću pronašle negde na zapadu, a pogotov u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Jedna od sretnica kojoj je nešto takvo postalo jako lako, jeste srpskinja jelena Bin Drai.

Ona je bila čak i mis tadašnje Jugoslavije, a odnosi se na 1998 godinu, kada se na ovim prostorima jako teško živelo. Međutim, njoj je taj izbor za mis, jako pomogao u životu, jer je dobila ponudu od italijanske agencije da bude njihov foto model. Jako dobro joj je krenulo u životu, te je nastuupala širom sveta, a na jednoj modnoj reviji u Dubaiju, upoznala je i bogatog šeika, sa kojim je izašla na piže.

Ubrzo su ušli i u vezu, a ona je u roku od samo tri meseca postala i njegova supruga. Čak su doleteli i do Valjeva, da on od njenih roditelja traži ruku, a svadba je urađena po srpskim običajima, te je morao čak njenom bratu i da plati za njenu ruku. Kako sama jelena kaže, on mu je tutnuo ogroman svežanj novčanica u rku, a siroti brat je sutradan došao do njih da im vrati pare jer mu je bilo strašno neugodno. Šeik nije hteo ni da čuje.

Savili su i ovaj vaskrs zajedno, te su čak i jaja farbali, imaju četvero dece, a on joj ne dozvoljava da igde radi, ali Jelena to jednostavno ne želi. Ima svoj posao kojeg radi svaki dan, bez obzira na sve.

Ads