Veliko interesovanje izazvalo je kada je pjevačicu Anu Bekutu na predstojećih pet nastupa Zvezde Granda zamijenio njen kolega Dragan Kojić Kebo, navodeći kao razlog “hitno stanje”.

Pojavila su se nagađanja o uzroku Aninog odsustva, stvarajući osjećaj znatiželje oko okolnosti. Uprava Grand produkcije kratko je priznala da pjevačica neće sudjelovati u aktualnim snimanjima iz valjanih razloga.

Kako nije bilo službenog očitovanja, počela su se špekulirati među gledateljima, s raznim prijedlozima poput kraćeg putovanja, obiteljskog problema ili mogućnosti medicinskog zahvata.

Razlozi Aninog nedolaska, kako objašnjavaju poznavatelji folk zvijezde, izrazito su osobne prirode i ne bi se trebali iznositi. S druge strane, Keba, njezina zamjena, odlučio je zadržati osjećaj privatnosti.

Određeno vrijeme bit će odsutna moja cijenjena kolegica i draga prijateljica Ana Bekuta. S obzirom na naš skladan glazbeni odnos, predloženo je da ja uđem na njezino mjesto. Stoga ću ovu odgovornost preuzeti privremeno.

Ads