Neprestano osvajajući domaću publiku svakom objavom na Instagramu, Jelena Karleuša ostaje trajni izvor inspiracije za brojne svjetske ličnosti, u što smo se osobno uvjerili.

Kareluša je otputovala u Bugarsku, gdje bi trebala pokazati svoje talente u klubu u glavnom gradu, što je njezin debitantski nastup u toj regiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)


U iščekivanju željno iščekivanog nastupa, pjevačica je oduševila svoje obožavatelje ljubazno dijeleći prekrasne fotografije i videa snimljene u udobnosti svoje hotelske sobe.

Pjevačica je s lakoćom bez napora odisala osjećajem opuštenosti u prostranoj spavaćoj sobi, samouvjereno namjestivši veliki bračni krevet za sebe i osvojivši publiku očaravajućim nastupima koji su izazvali salvu komentara.

S namjerom da uživa u toplim jutarnjim zrakama sunca, odvažila se na terasu hotelske sobe odjevena samo u lagane haltere.

S velikim entuzijazmom i radošću Karleuša je pozdravila Bugarsku uz veselo “Dobro jutro!” Njezino je uzbuđenje bilo opipljivo dok je izražavala svoje neizmjerno oduševljenje što je u Sofiji, željno iščekujući svoj inauguracijski nastup u ovoj prekrasnoj zemlji.

Ads