Određeno vreme je se spekulisalo o odnosu kćerke popularnog pevača Mileta Kitića i pevačice Marte Savić – Elene Kitić i učesnika popularnog rijalitija Zadruga – Frana Pujasa. Mnogi su nagađali da li su uplovili u emotivnu vezu, te su se trudili da svoj privatni ljubavni odnos drže u tajnosti, to im je jedno vrijeme i išlo za rukom , ali su se nakon određenog vremena tvrdnje i potvrdile , te je Elena nedavno uslikana u prisnom zagrljaju rijaliti učesnika , koji se nakon određenog vremena od izlaska ponovo odlučio da vrati na rijaliti imanje.

Isprativši dečka u rijaliti , Elena je odlučila da se uputi na odmor , te je odputovala u Dominikansku Republiku , u kojoj je njena porodica nedavno otkupila vilu od 300.000 evra.
Kako je Elena jako popularna na društvenoj mreži Instagram, svakodnevne vruće fotografije sa egzotične destinacije nikog ne ostavjaju ravnodušnim.

Zna se vrlo dobro da su Mile i Elena jako paametno investirali još pre 7 godina kada su jak ojevtino kupili nekretninu na ovom i više nego jevtinom ostrvu. Tako da sada tamo redovno idu na odmor, a Mile jak oretk oide u odnosu na suprugu i ćerku.

Pozirala je u belom minijaturnom bikiniju koji je istakao sve njene obline, dok je oko vrata imala masivnu ogrlicu, a na licu velike naočare. Prizor iza zaustavlja dah , koliko je izgledom oduševila mnoge govori sama činjenica da je za dva sata dobila skoro 30.00o lajkova.
Mile Kitić je nedavno izjavio da u karijeru svoje kćerke ulaže dosta novca , i više će ako bude trebalo , jer nema druge investicije osim nje. Istakao je također da uskoro možemo da očekujemo i njihov duet.

Ads