Violeta je majka Seke Aleksić i živi sa suprugom Miodragom Piljkićem u Negotinu, gdje su odgojili supruga i brata Seke. Iako je put od Stare Pazove do Negotina dug oko 280 kilometara, Seka i Veljko često posjećuju baku i djeda s djecom Jakovom i Jovanom, koji ih uvijek srdačno ugostiju.


Blizina omogućuje Violeti da pruži dragocjenu podršku slavnoj pjevačici koja se trenutno suočava sa izazovima sličnim onima koje je iskusila odgajajući svoja dva dinamična sina.
Sa svojom stručnošću u odgoju dječaka, Violeta ima potencijal postati Sekina najvrjednija savjetnica. Usađujući Velikoj i njegovoj braći i sestrama poštovanje pravoslavnih kršćanskih načela i duboko poštovanje tradicije, Violeta je uspješno njegovala niz obiteljskih vrijednosti koje treba njegovati i cijeniti.

Seku su privukli njihovi odgojni principi i shvatila je da s Violetom želi stvarati budućnost. Sada, kao roditelji, Seka i Veliko nastoje te vrijednosti usaditi svojoj djeci, usrećiti ih, naučiti ih novim znanjima i omogućiti im zanimljivo djetinjstvo.

Seka cijeni posebne veze koje djeca koja odrastaju s bakama i djedovima često stvaraju s obiteljima, zbog čega cijeni trenutke kada Violeta dođe u posjet ili kada se ponovno okupe kao obitelj. Iako je Sechka imao vlastitu majku, koju je iz poštovanja i kulturne tradicije zvao “majka”, nije mogao ne primijetiti nevjerojatnu sličnost između sebe i Violete.

Njihov odnos izgrađen je na poštovanju i ljubavi, što ih čini ne samo obitelji, već i bliskim prijateljima. Suprotno stereotipu o zategnutim odnosima između snahe i svekrve, Seka je u intervjuima potvrdila da je njihov odnos bio ispunjen skladom i privrženošću, osjećajem koji je savršeno uhvaćen na iskrenim zajedničkim fotografijama.

Ads