Suprug Viki Miljković važi za obiteljskog čovjeka, poznatog umjetnika, plemenitog i časnog čovjeka koji tvrdi da je još uvijek ludo zaljubljen u svoju odabranicu.


Od prvog dana kada su pjevali i svirali harmoniku, duo koji su sada producenti oduvijek ju je volio. Unatoč izazovima s kojima su se suočavali na početku svoje veze, ustrajali su više od tri desetljeća, pokazujući nepokolebljivu predanost ljubavi. Roditelji pop umjetnice navodno su bili zbunjeni kako je među tolikim brojem našla oženjenog muškarca. Udvarači.
Iskreno govoreći, Tashik se tijekom veze s Vicky ipak oženio, no njihov je brak bio samo formalnost i njezinim roditeljima nije puno značio. Dok su je gledali, stajala je u crkvi u svojoj bijeloj vjenčanici i izgledala nervozno.

Od tada je suprug Viki Miljković pokazao nepokolebljivu odanost svojoj obitelji, održavajući dobar odnos s bivšom suprugom i kćeri iz prethodnog braka. Nedavno se čak prihvatio i uloge djeda, što je dodatno učvrstilo ideju da pjevač nema razloga za brigu u njihovoj vezi. Ipak, voditeljici Dušici Jakovljević nedavno se dogodio nemili incident koji je Viku malo iznervirao.

Dušica je navodno slučajno nazvala Tašketa u 5 ujutro, a onda ju je pozvala Viki i pitala: Draga, zašto si zvala Tašket u 5:30? Dušica je u emisiji “Amidži šou” ispričala za “Svet” da je doživjela jedan od najekstremnijih pijanki na Zlatiboru.


Prije tri godine, na Novom Beogradu, moji najbliži saputnici i ja našli smo se na splavu i uživali u čistoj radosti. Pijanstvo je visjelo u zraku dok smo slavili, ali naša zabava je prekinuta kada je jedna od naših prijateljica otišla bez telefona. Ubrzo su drugi slijedili njihov primjer, ostavljajući nas zbunjenima gdje se nalaze.

Sjedeći u autu, ne pijući, suočen s nečijom odsutnošću, razmatrao sam svoje mogućnosti. Koga bih trebao kontaktirati više puta na temelju imena “Zadatak” prikazanog na mom telefonu? Ujutro u 6:30 okretao sam njegov telefon, ali nastala je tišina.

Sutradan oko jedan sat zazvonio mi je telefon i na iskaznici je pisalo “Viki Miljković”. Pitala je zabrinutim tonom: ‘Dušo, zašto si nazvao Tashjit u 5:30 ujutro?’ Iznenadila me optužba. Dušica se potrudila da podigne atmosferu i srdačno se pozdravila sa svima, što je nasmijalo cijeli studio. Dok smo svi slušali njezino objašnjenje, nismo mogli a da se ne zapitamo je li i sama Vika zainteresirana za nju.

Ads