Društvenim mrežama kruži video koji je neizmjerno razveselio gledatelje. Predstavlja divan trenutak poznat kao “Splitske dječje lazanje” i potječe iz splitskog dječjeg vrtića. Zanimljivo, čini se da je hrvatska predstavnica na Eurosongu uspjela osvojiti čak i najmlađu publiku.

Prekrasan video s dvogodišnjom Ri producirala je tvrtka za brigu o djeci “Tutti Frutti”, osvojivši srca svih koji su ga pogledali.

Rio je pred svojim prijateljima iz vrtića donio hrabru odluku izvesti pjesmu “Rim Tim Tagi Dim” i pokazati svoje vještine u popularnoj plesnoj točki.

Video je popraćen komentarom na stranici Volim Hrvatsku, izražavajući divljenje preslatkim Mini Baby Lasagnama i sugerirajući da ima potencijal postati viralna online senzacija.
I sam Baby Lasagna dobio je brojne komentare i dirnuo mnoge u srca dok je plesao s ostalim mališanima iz vrtića, a sve je to zabilježilo i snimka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Love Croatia (@volimhrvatsku)


Prema riječima hrvatske pjevačice, simpatični dečko sudjelovao je u najznačajnijem natjecanju.

Za osvježenje vašeg pamćenja, Baby Lasagna se naširoko smatra prvim kandidatom koji je pobijedio na nadolazećem natjecanju za pjesmu Eurovizije.

BONUS

Jednostavne navike koje će vam pomoći da potaknete rad metabolizma i skidanje sala

Postizanje trajnih i povoljnih ishoda ne zahtijeva uvijek svakodnevno vježbanje i ekstremno ograničenje kalorija. Uvođenje manjih navika može učinkovito poboljšati vaš metabolizam i olakšati gubitak težine.
Za one koji žele maksimizirati svoj metabolizam i osloboditi njegov puni potencijal, bitno je osloniti se na pouzdane smjernice utemeljene na dokazima, a ne na prolazne trendove prehrane. Dolje navedene navike posebno su osmišljene kako bi povećale potrošnju energije i ubrzale metabolizam, pretvarajući vaše tijelo u učinkovitu elektranu za sagorijevanje masti.

Važno je ne zanemariti važnost doručka.

Ubrzajte svoj metabolizam uživajući u doručku prepunom esencijalnih nutrijenata. Uključite hranu bogatu proteinima kao što su jaja i nemasno meso, koji igraju ključnu ulogu u izgradnji mišića i sagorijevanju masti. Ova nekomplicirana jutarnja rutina postavlja temelje za zdravu prehranu i održivu energiju tijekom dana. Otkrijte domaća jela bez napora koja će vam pomoći u održavanju stanja sagorijevanja masti tijekom cijelog dana.

Vodite računa o pravilnoj hidrataciji.

Kako biste održali zdrav metabolizam, ključno je ostati hidriran unosom velikih količina vode tijekom dana, počevši od jutra. Za dodatni nalet okusa i metaboličkih prednosti, razmislite o tome da u svoju vodu dodate krišku limuna.

Svakako uključite proteine ​​u sve svoje obroke.

Kako bi se potaknulo očuvanje mišića i spriječilo pretjerano uživanje, bitno je u svaki obrok uključiti značajan izvor proteina. Ovo ne samo da povećava osjećaj sitosti, već i ubrzava vaš metabolizam zbog povećane potrošnje energije potrebne za probavu proteina. Optimalne opcije za unos proteina uključuju jaja, losos i nemasnu govedinu.

Poboljšajte okus svojih jela dodavanjem odgovarajuće količine začina.

Poboljšanje okusa i privlačnosti vaših jela može se postići dodavanjem začina kao što je kajenski papar. Studije su pokazale da kapsaicin, spoj koji se nalazi u paprici, može povećati vaš metabolizam i olakšati proces sagorijevanja masti. Dodavanjem malo začina svojoj hrani ne samo da je činite ukusnijom, već i potičete svoj metabolizam, što rezultira ugodnijim i učinkovitijim kulinarskim iskustvom.

Povećajte tjelesnu aktivnost tijekom dana.

Odlučite se za osnovne radnje kao što su hodanje ili penjanje stepenicama umjesto da se oslanjate na dizala. Stalna tjelesna aktivnost tijekom dana održava vaš metabolizam angažiranim i pomaže u potrošnji kalorija. Sudjelujte u treningu otpora za očuvanje i povećanje mišićne mase.

Povećajte unos vlakana

Uključivanje hrane bogate vlaknima poput povrća, mahunarki i cjelovitih žitarica u vašu prehranu može poboljšati probavu i ponuditi dosljedan izvor energije. Ako želite izgubiti težinu, uključivanje ugljikohidrata bogatih vlaknima kao što su zobena kaša, cjelovita pšenica i kvinoja u vaše obroke može biti vrlo korisno.

Ads