U nastavku današnjeg članka malo se prisećamo starih ali odličnih ostvarenja Jugoslovenske kinematografije, koja je i dan danas jako rado gledana na svim prostorima. Kamiondžije, Maratonci trče počasni krug, Žikina Dinastija, Ko to tamo peva, Balkanski špijun..Ovo su samo neki od filmova koji su obeležili taj period, a većina od njih se prikazuje na lokalnim kanalima u regiji, i mogu se gledati jako puno puta, i opet da se čovek nasmeje. 

Žikina dinastija je snimljena u čak 7 nastavaka, a Žika je definitivno sa svojim ležernim i pomalo prostim ponašanjem itekako osvojio srca svih gledalaca. Zato je vest o njegovoj smrti itekako potresla sve na balkanu, a preminuo je od bolesti jetre. Sa druge strane imao je super kulturnog prijatelja, fakultetski obrazovanog, koji ga nikako nije voleo. 

Međutim, kao što i sami znate, njih dvojica su postali nerazdvojni, a Žika ga je ucveo u svoj svet normalnog života, ai popilo se koja čašica više. Međutim, pre par meseci smo imali jedna jako zanimljiv članak u kome smo se sećali nekih likova iz ove kultne serije, o kojima danas niko skoro da i ne piše. Svi smo se pitali gde su oni danas, šta rade, i ono najvažnije, sa čime se bave u svojim životima?

Mihajlo Jevtić je jedan od njih koji je u seriji glumio dečaka Miše Pavlovića, koji je zapravo bio njihov unuk, koji je kasnije izrastao u Nikola Koju. On danas ima 45 godina, ne bavi se uopšte glumom, nego se bavi veb dizajnom, muzikm, i izradom veb aplikacija. Evo i njehga danas..

Ads