Novak Đoković je pre par dana neočekivano ispao iz četvrtfinala turnira u Dubaiju 500, i to od strane 124 igrača na svetu Jirži Veselog. Na taj način će Dani Medvedev od ponedeljka biti broj 1, ali ne zadugo, tek nekih 14 dana, jer je izgubio od nadala u Akapulku, tako da ćemo opet imati Novaka na poziciji broj 1. 

Mi danas malo govorimo o odnosu najpoznatijeg bračnog para na Balkanu a to su svakako Novak i Jelena, o kojima medijine samo u Srbiji nego i u celom svetu pišu jako puno. Naime, njihova kriza u braku je počela još prre 3 godine, kada je Novak Đokovićzapao u krizu rezultata, i kada je trebao da ode na operaciju ramena, a kako je Novakova majka Dijana nedavno izjavila, čak 3 puta ga je jelena htela ostaviti. 

Bio je jako depresivan, i nije se moglo sa njime nikako komunicirati. I sada se povlači tema o njihovom zahlađenju u braku, jer kako je Novak došao iz Australije, Jelena je sa decom otišla u Španiju, te je on pune 2 nedelje bio sam u Srbiji i Crnoj Gori. Međutim, srpski novinari su ga uhvatili na krivoj nozi, jer je uslikan sa poznatom glumicom Dipikom Dapukom, sa kojom je čak bio i na vožnji. 

Novak se odmah ogradio i rekao da su oni kućni prijatelji, i da je jelena jako bliska sa njom, tako da je odmah odbacio sve moguće kalkulacije na ovu temu. Mislite li vi da su njih dvoje zajedno? Pišite nam naravno u komentarima sva vaša mišljenja na ovu zanimljivu temu. 

Ads