Vokal Granda Nikola Kolani Stefanović izazvao je veliku pometnju nedavnom izjavom kojom je izrazio želju za Jovanom Jeremić. No, također je otkrio da mu trenutno nedostaju sredstva za nabavu njezinih usluga.

 

Bivši voditelj “Granda” u intervjuu za Grand otkrio je zašto ne može da sarađuje sa Pinkovim menadžerom, iako to silno želi.

 

 

Kolani je sudjelovao u najpopularnijem natjecanju glazbenih talenata i započeo svoj uspon prema vrhuncu uspjeha. No, namjeravao je zatražiti pomoć Jovane Jeremić, koja ga je odbila.

 

Godinama sam strastveni pratilac Jovane Jeremić, koja je poznata po svojoj ekscentričnosti i originalnosti. Gledati je uvijek je užitak. Kao rezultat toga, imao sam ideju angažirati je da režira novi spot, ali nažalost nije uspjelo. Prema pjevačevim riječima, njegove kolege su vjerovale da će pojavljivanje Jeremića u spotu biti ogroman uspjeh.

 

 

Nakon što je izrazio želju da u svom spotu vodi Pink, pjevač je ostao zatečen cijenom koju mu je navela.

 

Iako se divim njenom koketiranju s kamerama i vjerujem da bi bila fantastična glavna uloga u mom spotu, nisam uspio surađivati ​​s njom. Unatoč mojim pokušajima da je kontaktiram izravno i preko posrednika, odgovor je bio dosljedan da će to zahtijevati naknadu. Nažalost, nisam imao sredstava da ispunim njezinu traženu cijenu i stoga sam odustao od ideje. Bio sam iznenađen troškom koji je navela. Jovana Jeremić svakako je skup izbor, ali još uvijek se nadam da ću si jednog dana moći priuštiti njezine usluge za moj spot, kako je objasnio Kolani.

 

 

Pjevačica je vrijedna radišnica koja nastupa svaki tjedan, čak i radnim danom. Značajnu količinu vremena i resursa uložili su u nove projekte, ali još uvijek štede kako bi u budućnosti zaposlili Jovanu. Njihova odlučnost da uspiju je nepokolebljiva i neće stati dok se u njihovom spotu ne pojavi Jovana Jeremić.

Ads