Jelena Đoković u posljednje se vrijeme nametnula kao modna ikona koja oduzima dah. Kao supruga Novaka Đokovića, izašla je iz svoje zone komfora i sada se ističe svojim besprijekornim stilom, kako u privatnom životu tako i na tribinama. Njezino pojavljivanje na US Openu u zadivljujućoj haljini s cvjetnim uzorkom i otvorenim leđima privuklo je veliku pozornost, a mnoge su žene željele oponašati njezin izgled. Haljina je svestrana i može se prilagoditi različitim prilikama. Kombinirajući ga s jednostavnim nakitom i opuštenom frizurom, možete stvoriti prirodan i lijep dnevni outfit koji ne izgleda pretjerano. Nasuprot tome, promjenom frizure, šminke i obuće ista se haljina može transformirati u šarmantan večernji look.

 

 

Jelenina haljina je savršen izbor za poslednje dane leta, a slične opcije su dostupne po pristupačnim cenama, kao što je ova iz Zare za samo 2390 dinara. Kako biste postigli Jelenin stil, haljinu uparite s bijelim tenisicama, dodajte jednostavan nakit, a kosu svežite u niski rep. Ovaj lagani look savršen je za svakodnevne aktivnosti, a sudeći po komplimentima koje je Jelena dobila, zasigurno će privlačiti pozornost. Iako je poznata kao supruga jednog od najvećih tenisača svih vremena, Jelena ima bogatu osobnu i profesionalnu povijest.

 

 

Jelena je imala uspješnu manekensku karijeru te je studirala ekonomiju na Sveučilištu u Milanu i stekla diplomu. Godine 2014. udala se za tenisku superzvijezdu Novaka i usmjerila svoj fokus na zagovaranje obiteljskog života i pomaganje suprugovoj profesionalnoj karijeri. Roditelji su dvoje djece i često se zajedno pojavljuju u javnosti na teniskim turnirima i društvenim događanjima. Jelena se također bavi filantropskim radom te je osnovala Zakladu “Novak Đoković” koja podupire brojne humanitarne projekte te promiče obrazovanje i zdravstvo. Unatoč tome što je u centru pažnje zbog svoje veze s Novakom, Jelena je svojim humanitarnim radom i radom isklesala vlastiti identitet.

 

Ads