Vera Ristić, majka Jelene Đoković, ne pojavljuje se često u javnosti za razliku od Dijane Đoković, a rijetkost je vidjeti njihove zajedničke slike koje se mogu izbrojati na prste jedne ruke. Unatoč tome, duo majka-kći dijeli blisku i nepokolebljivu vezu. Jelena Đoković rijetko je govorila o svojim roditeljima u intervjuima, ali stalno priznaje ključne uloge koje su njezina majka Vera i otac Miomir imali u oblikovanju njezina života. Ponudili su joj obrazovanje i neovisnost da postane svoja osoba, dok su je također poučavali važnosti prioriteta obitelji iznad svega.

 

 

Kao supruga i majka, Jelena se oslanja na vrijednosti koje su joj usađene tijekom odgoja, kao i na smjernice koje su joj roditelji dali u odgoju starije sestre Marije. Jelena čvrsto vjeruje da majke imaju ključnu ulogu u učenju svojih kćeri različitim osobinama kroz promatranje. Vlastita majka, koja je Jelenu i Mariju rodila kao mlada, uspjela ih je neumornim radom odgojiti unatoč brojnim izazovima. Jelena visoko cijeni otpornost i odlučnost svoje majke jer je ustrajala pružiti im kvalitetan život i obrazovanje unatoč nevjerojatno teškim okolnostima. O svom ocu Jelena govori i sjajno.

 

 

Tijekom cijele godine Novak Đoković uvijek može računati na nepokolebljivu podršku svoje obitelji. Njihov žarki entuzijazam vidljiv je u njihovoj pažljivoj pažnji prema svakoj utakmici i njihovom iskrenom navijanju. Osim odane obitelji, Novak je na US Openu dobio i novu obožavateljicu – Veru, majku Jelene Đoković. Nedavno je Jelenina majka snimljena na snimku u Novakovoj loži kako netremice prati meč svog zeta. Iako je prošlo dosta vremena od njenog posljednjeg pojavljivanja, njeno divljenje Novaku Đokoviću i njihovom trajnom prijateljstvu ostaje nepokolebljivo.

 

 

Vera Ristić privukla je veliku pažnju domaćih i svjetskih medija svojim blistavim osmijehom koji konstantno pokazuje. Osim toga, mediji su zabilježili i Verinu kćer Jelenu, za koju kažu da je slika njezine majke i naslijedila je njezin izuzetan izgled. Jelena je također naslijedila majčinu staloženost, staloženost i smisao za modu. Jasno je da Jelena ima blisku emotivnu vezu sa svojom obitelji koju ne pokušava prikriti. Loža Novaka Đokovića je u potpunosti izgrađena.

Ads