Danas Vam donosimo novosti sa estrade. Naime , reč je o jednoj od moglo bi se reći najpopularnijih pevačica sa naših prostora Nataši Bekvalac.Važi za jednu od najatraktivnijih pevačica , koja pleni lepotom i šarmom , ali i način na koji ističe svoj humor nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Iako je srpskoj javnosti mnogo poznatija po svojim burnim ljubavni odnosima i fatalnom izgledu , neosporna je činjenica da Nataša iza sebe ima i veoma uspešnu muzičku karijeru, koja je propraćena brojnim nagradama i učešćem na brojnim tamičenjima i muzičkim festivalima.Svoju prvu najznačajniju nagradu dobila je 1991. godine , kada je proglašena za najboljeg solo pevača godine. Naime, kako je poznata po tome da često voli da ” ukrade šou ” svojim pričama iz privatnog života , i ovog puta joj je to pošlo za rukom kada je otišla sa svojom sestrom Tanjom Mrkić da pogleda novi film jednog od najatraktivniji glumaca sa naših estrada Miloša Bikovića. – Moja sestrica je rešila da me izvede malo u bioskop. Kaže „ima jedan fantastičan film, stvoren je za mene. Biković igra… „Hoću muža”! – Kroz smeh je izjavila Nataša storiju na svom Instagram nalogu.

Kako nam je poznato od ranije Bekvalčeva iza sebe ima tri braka , što ona uopšte ne krije , te mnogo puta množemo da čujemo kako se šali na svoj račun. Često se online provlače njene reči -: kako se okreće čim neko spomene udaju.
– Biković ima devojku? kroz smeh je upitala svoju sestru Tanju, koja je odgovorila da misli da je ipak zauzet, ali da to njoj ne bi trebalo da predstavlja neki problem.

Ads