Danas Vam donosimo novosti sa estrade. Naime , takmičarka ” Zvezda granda” Krstinja Todorović (25) odlučila je da se podvrgne operaciji želuca , što je dovelo da izgubi 92 kilograma. Pošto tvrdi da i dalje nije zadovoljna svojim izgledom zakazala je nove dvije intervencije ove jeseni.Pouzdani izvor za naš portal otkrio je da se Krstinja lepo oseća u svojoj koži , puna je samo pouzdanja , ali je ipak odlučila da u grudi i usta stavi silikon. Kaže da voli veće usne , ali da grudi neće drastično menjati, nego da će ih samo učvrstiti.
Svesna je da je da mami poglede kako muškaraca tako i žena , i ističe da itekako uživa u tome . Estetski hirurg joj je predložio šta bi sve mogla da koriguje na sebi i jedva čeka da sve dovede do savršenstva.

Navodi se da je razlog Krstinjinog razvoda bio taj što njen suprug nije podržao toliku transformaciju. Svađa je bila često prisutna , jer je smatrao da mršavljenje treba da ide prirodnim putem, te da se ne treba podvrgavati operacijama. Sve to je dovelo do narušenog odnosa , pa su odlučili da se razvedu.

Povodom ovih navoda oglasila se i pevačica , te  potvrdila da će staviti silikone u usta i grudi. “Tačno je da idem na nove operacije. Planiram da stavim silikone u grudi. Verovatno ih neću uvećavati, važno mi je da budu čvrste i da mi lepo stoje haljine. Pričala sam sa doktorom, pa ćemo videti šta je najbolje za mene. Dogovorili smo se da me operiše tek na jesen, jer se još oporavljam od zatezanja kože i operacije želuca.” Ističe i da je presrećna što sada nosi veličinu M.

Ads