U današnjem članku Vam pišemo o astrologiji i ukoliko želite da uradite neke promjene u životu obratite pažnju kada ih radite. Na pitanje kada treba da donesete neku odluku ili kada da ipak ostanete od kuće tokom budućeg meseca , astrologija je odgovorila. Ističu da nas u aprilu 2022. očekuje pomračenje Sunca , a daljnjem tekstu vam prenosimo koji dani imaju loše a koji ipak dobre ili odlične aspekte.    

30. aprila nastupit će pomračenje Sunca i podsetit će nas na onu staru izreku ” nije zlato sve što sija “. Tog dana astrolozi preporučuju da ne bi trebalo da se krećete mnogo , trudite se da izbjegajete sve fizičke aktivnosti , osluškujte svoje telo i ne žudite za nekim stvarima koje bi mogle da Vas umaraju. Neka ovaj dan bude dan za Vas.

Povoljni dani u aprilu 2022: 6, 7, 14, 18, 20-22, Nepovoljni dani u aprilu 2022: 16, 19, 26

Ono što bi trebalo da Vas obraduje je činjenica da u mesecu aprilu ne trebate očekivati retrogradni Merkur , koji je inače za mnoge krivac za sve loše stvari koje im se događaju. Iskoristite vreme da se posvetite sebi, provedite vreme sa porodicom i prijateljima i uživajte u opuštanju. Neka ovi dani budu vaš godišnji odmor od svih problema i negativne energije. Potrduite se da ne slušate vesti , izbegavajte probleme na poslu i sve ono što Vam može da unese nemir. Astrologija je također istakla da 16.tog aprila – na dan kada je Mesec pun ne donosite nikakve odluke od neke važnosti. Velike su šanse da se odluke donesene na taj dan mogu pokazati kao pogrešne i bolje i je odložiti za neki naredni dan.

Ads