Ačelsandar Vučić će po svemu sudeći opet da bude Novi/stari predsednik, jer prema izalznim informacijama koje dolaze do medija, on opet ima najveću potporu samih stanovnika Srbije. Đilas i ostala opozicija, i ove godine po svemu sudeći, opet će morati da priznaju poraz, a sam Aleksandar je uradio jako puno po pitanju Srbije, grade se putevi, škole, zapošljavaju se mladi a penzije i osnovice plata jednostavno samo idu prema gore. 

On se jako retko pojavljuje u nekim opuštenim emisijama, ali je sinoć odlučio da se pjavi u najgledanijoj emisjiji u regiji, a to je svakako Ami Dži šou. Odgovarao je na neka škakljiva pitanja, a pokazao je i neke fotke iz svoje mladosti, koje do sada nisu bile poznate samoj srpskoj javnosti. Prva ljuba koju je upoznao, bila je na Tari, ali nije hteo da kaže njeno ime. Nema vremena da sluša muziku, ali se itekakovoli opustiti uz neki sport na TV-u. O odnosu sa Dačićem je rekao sledeće:”Dačić ima strašan trik. On zna da ga zovem do sedam najkasnije. On ne pije alkohol, ali mu treba da se razbudi… Ja sam shvatio da često nastavi da spava, i tako sam ga onda zvao na svakih 15 minuta”, rekao je Vučić. Kako je rekao Ognjenu, leže oko 11 ili ponoć, a ustaje svako jutro u 5 sati.

O svojim dečačkim snovima je rekao da su uvek bili vezani za košarku, “Nekada sma želeo da budem sportski komentator, a danas želim da postanem košarkaški trener. Probao sam, ali to mi je propalo. Šuškao sam kao dečak, ali eto, mislim da je do toga”, dodao je Vučić.

Ads