Srpkinja Milica Polskaja privukla je pažnju javnosti svojim luksuznim načinom života. Kada se prije mnogo godina udala za bogatog Kazahstanca, nije ni slutila da će joj se život pretvoriti u bajku. Milika, koja trenutno živi u Amatiju, često na društvenim mrežama iznosi utiske o svom bogatom načinu života. Čin skrivanja muževih ruku poput zmijskih nogu inspirisao je radoznalost i nagađanja. Sugeriše se da je njen muž mnogo stariji od nje, što bi objasnilo zašto mu ona to ne pokazuje. No, ove su glasine opovrgnute kada su se njegove fotografije pojavile na društvenim mrežama. Iako je studirala pravo na državnom univerzitetu, bila je odlučna u namjeri da finansijski uspije pod svojim uvjetima. Njen život se dramatično okreće kada otputuje u Dubai i doživi sudbonosni susret.

Milika je rođena u Boru, a preselila se u Niš da nastavi studije. Tamo je pobedila na izboru za mis 2010. godine. Ubrzo nakon pobjede, Milika je napustila pravni fakultet i preselila se u Dubai, gdje je započela karijeru modela. Kasnije je prešla na menadžersku ulogu u Cavalli Clubu, što je na kraju postalo prekretnica u njenom životu. U ovom klubu je upoznala ljubav svog života. Njihov prvi susret bio je neobičan – poslao je najstarijeg prijatelja da se fotografiše sa njom. Milika je u početku bio neodlučan, a na kraju ga je sreo druge večeri u istom klubu. Dočekao ju je sa osmehom i ponudio joj dve čaše šampanjca. Moje vrijeme s njima je bilo kratko jer sam ga smatrao zgodnim.

 

Imao je tamnu put, bijele zube i upadljivo plave oči. Nakon što smo proveli sat vremena zajedno, podijelio sam svoj broj telefona i malo smo komunicirali. Sutradan me je pozvao da ga upoznam, a kasnije je priznao prijateljima da vjeruje da ću mu roditi sina. Bogati Kazahstanac se pokazao kao pravi džentlmen, impresionirajući Milicu od prvog susreta. Međutim, uprkos svom divljenju, nije bila srećna zbog neposredne veze s njim. Prvi put su se poljubili tek pri trećem susretu. Na njihovom prvom sastanku poklonio joj je veliki buket ruža i kutiju slatkiša u obliku srca.

Ads