Iznenadna i ljubavna veza između proslavljene modne kreatorke i popularnog Kompozitora započela je na proputovanju prelijepim zlatiborskim planinama, a slučajni susret koji se dogodio potpuno im je promijenio živote. Sudbonosni susret Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića u autobusu za Zlatibor rezultirao je strašću kakvu supružnici nisu očekivali, bilo je to putovanje koje je Verica baš željela, a moramo dodati i da je riječ o proslavljenoj baki koja nikada nije krila radost i ljubav za svoje unuke.

 

 

Kao što je vidljivo, popularna modna dizajnerica s javnošću putem društvenih mreža ima stalni kontakt a tu prezentuje sve o talentima, privrženosti, obrazovanju i ljepoti njezinih unuka istovremeno je i informativno i zabavno. Na njezinom Instagram profilu ističu se fotografije najstarijih članova obitelji koje je dobila od kćeri Elene, a posebno su se osvrnuli na mlađe članove obitelji koji su oduševili tisuće pratitelja popularne fashionistice.

 

 

Verica već dugo živi u Americi, pa zbog toga rijetko viđa unuka Nikšu, koji je nasljednik njene kćerke Milene. Njezina kći i zet obično šalju nove slike i videa unuka, kako je objasnila Verica, međusobno komuniciraju putem video poziva, a najviše se brine za zdravlje i razvoj unuka, a ne za nove fotografije i videa. koju dobiva od vlastitog sina i snahe.

 

 

S druge strane, njena unuka Mila živi u blizini bake, zbog čega su puno vremena zajedno. Nedavno je Verica svjedočila uspješnom završetku projekta svoje unuke. Kako je obitelj objavila na društvenim mrežama, malena Mila obožava sport te je nedavno stekla žuti pojas u karateu, a za svoj uspjeh dobila je i diplomu. Proslavljena baka sigurno ima čime da se pohvali te je s velikom žestinom na internet objavila fotografiju svog malog prsta.

Ads