Mi se u nastavku današnjeg članka, malo bavimo sa temama koje opuštujaće, i koje će nas definitivno maknuti od ove sumorne svakodnevnice. Naime, sa svih strana nas bombarduju sa informacijama o Ukrajini, i ratovima, a ako tome dodamo i situaciju sa korona virusima, kao i najnovijim bolestima, koja se kote iz dana u dan, jednostavno nam trebaju neke tme koje će da nas bar malo relaksiraju. 

Mi se sa današnjim člankom selimo u Veliku Britaniju, a priču koju je posdelio BiBiSi, definitivno j edirnula svakoga ko ju je pročitao. Ime ovew žene je En Kendrik i ima 90 godina, a ima sedmero dece, a njen muž Petar je umro čak pre 22 godine, i od tada je udovica, nikoga više nije imala pored sebe. Međutim, pe par dana čistila je svoju baštu, a onda joj je zapeo mali komadić, koji je ličio na metal.

Verovali ili ne, ona je kada je oprala taj metal, shvatila da je u pitanju burma, koju je njen suprug izgubio u bašti, sada već davne 1987 godine. “- Možda ovako želi da mi pošalje poruku?”, zapitala se žena, pre kamerama engleskog veb portala. Petar bi uvek kada bi radio u bašti, skidao venčanu burmu, stavljao je u džep, a onda jednog dana ju je izgubio, i kao da ju je progutala zemlja, ali u pravom smislu reči. Eto, htelo se da je nađe, ona i to posle 35 godina.

Ads