Jučer je Kraljica Elizabeta proslavila svoj 96 rođenda, a cela Britanska javnost je bila u znaku ovog velikog praznika za celo ostrvo. Jednostavno, svi se pitaju kako je žena na prestolju ppunih 60 godina?! Međutim, oglasio se njen kuvar koji je rekao da je jako velika tajna u njenoj jako velikoj disciplini. 

Naime, ona poslednjih 40 godina, kako je on prvi kuvar, ima konstantno isti jelovnik, čim ustane ide keks i čaj, a zatim idu žitarice sa mleko, a ručak j eproteinski losos sa povrćem. Za užinu opet ide čaj i komad torte, kao i večera gde je uvek riba sa žara ili pileća salata. Pored nje je svakako u prvom planu bila i vojvotkinja Jkejt Midltoun, koja se jednostavno morala pojaviti na njenom rođendanu. U svetu ženske mod, poznata je kao žena koja drži normatie lepog i uglađenog oblačenja, ali je pre mesec dana ipak malo bacila mrlju na svoj stajling, jer je izašao njen video kada je bila na Bahmima sa suprugom, te je plesala sa domorodcima, obučena samo u kratku suknjicu i sandale.

Međutim, i ona se ponekad mora opustiti zar ne? Mnogi je sa pravom nazivaju i naslednicom Lejdi Dijane, koja je je bila simbol humanosti, dobrog ukusa i anđeoskog osmeha i lica. Sada se u javnosti pojavila sa majkom, a na sebi j eimala prekrasan bež komplet, ali i mali medaljon, odnosno cvet za kojeg ljudi nisu znali šta zapravo znači. Međutim, sada se došlo do zaključka da ovaj cvet je zaštitni simbo udruženja žena koje se bore sa nepšlodnošću, sa čime je ponovo zaradila dodatne poene kod engleskog naroda, koji je itekakovoli i poštuje. 

Ads