U svetu filma i muzike u proteklih 3o i više godina imamo jako puno primera, gde su neke osobe u jeku svoje popularnosti jednostavno nestali sa scene. Neki su jednostavno iz čista razloga odlučili da celu karijeru bace niz vodu, te se krenu baviti nečim drugiim. Imamo i onih primera kada su se osobe razbolele, pa su usled toga ostavljali karijere, dok imamo i onih koji su samo nestali sa cele scene.

To su svakako i najzanimlljivije priče, poput one od hrvatske pevačice Ivane banfić, koja je bila glavana zvezda 90 godina prošloga veka, a onda je cele decenije nigde nije bilo. Na kraju se saznalo da se odselila iz Hrvatske, te je odlučila da živi sa jednim afričkim plemenom, a razlog je bio taj što se ćelelea očistiti od poroka. Sada se vratila u Hrvatsku, te je kupila kuću na selu, obrađuje zemlju, te živi jako daleko od grada i svetala estradne scene.

Mi danas tako govorimo o dečaku sa slike, znate li ko je on? Njegovo ime je Marko Ratić, koji e se proslavio u hit filmu”Kraj rata”. Tada je imao samo 9 godina, i svi su mu definitivno predviđali sjajnu scenu. Došao je iz jako siromašne porodice, a prvi film u kojem gludi sa velikom Nedom Arnerić i Batom Živojinović, definitivno mu je pomogla u njegovom životu. Imao je čak i nadimak Čavka, a on je jednostavno nestao iz sveta filma. 

Nakon toga se preko 15 godina ništa nije znalo o njemu, da bi se saznalo da je 2013 godine preminuo od tu mora a imao je samo 38 goddina života.

Ads