U nastavku današnjeg vikend članka, kao što i sami možete da vidite govorimo o domaćoj estradi, ali u nimalo lepom svetlu. Za sve to se naravno pobrinuo čovek sa naslovne slike, Darko Lazić, koji je opet dospeo na naslovnice srpskih portala zvog svoje vruće i usijane glave. Znamo svi da je zamalo izgubio glavu pre tri godine, kada je skoro izgubio glavu u velikoj saobraćajnoj nesreći, a tada je čak tri mewseca bio u komi. celu tu godinu je proveo u bolnici, ani to ga nije sprečilo da nastavi dalje sa svojim divljim ponašanjem.

Naime, čim je izašao iz bolnice, krenuo je da vozi sportske motore bez kacige, jurjajući celo Srijom, dobijajući kazne za prebrzu vožnju, a pri tome je samo dobijao kazne jer nije imao vozačke dozvole, a u neretkim situacijama je bio pod dejstvom alkohola ili opojnih supstanci. Pre par dana u pola 4 je u centru beograda ponovo uhvaćen da vozi skoro 120 na sat, gdde je ograničenje 80, a kod sebe nije imao vozačku dozvolu, koja mu je oduzeta još 2013 godine. Odmah je završio u stanici, a u krvi mu je pronađena i izvesna količina opojne droge, heroin.

Sada je u vezi sa estradnom pevačicom Barbarom Bobak, žive zajedno u Nemačkoj, a on je ostavio verenicu Marinu i sina u Srbiji, te ih skoro nikako i ne posećuje. Sada se i sama barbara oglasila povodom celog incidenta, rekla je da se čula sa darkom, i da ne želi više da trpi sve to, i da će doći u stan samo da uzme svoje stvari i to je sve.

Ads