U nastavku današnjeg članka malo pišemo o domačćoj estradi, a dotičemo se kao što i sami možete da vidite Aleksandre Prijović i najpoznatijeg para u Srbiji. Svakako veruujemo da svi znate da je ona u braku sa Breninim i Bobinim sinom Filipom, a njih dvoje su se sasvim slučajno upoznali kada je ona završila svoje učešće na Zvezdama Granda.

Tako je sve i počelo, a samo 6 meseci su se zabavljali, i onda sje usledila veridba, pa onda svadba veka, a uskoro je došao i sin Aleksandar koji je rođen malo pre pandemije korona virusa. Danas on ima 2 godine, i već je dovoljno veliki da ga mogu čuuvati baka i deka.

Tako se i Aleksandra Prijović aktivirala sa nastupima, zaobišla je Srbiju te je spojila ugodno sa korisnim i odmah zapucala u Ameriku gde je malo odmarala u Majaamiju sa Filpom i njegovim bratom, a usput je nastuupala širom Amerike što joj se itekako isplatilo. Međutim, malo ljudi zna za njen bivši ljubavni život pre samog Filipa, a ona je bila u vezi sa kolegom iz Zvezdi Granda.

Naime, Ljubomir Perućica je bio njen izbr, a tada je Prija bila puno drugačija nego sada, a njihova jednogodišnja veza je pukla kada ju je on prevario. Sumnjala je da je vara celo vreme na nastupima, a kada se vratila jedan dan ranije kući, Perućica je bio sa drugom devojkom u stanu. Tada je sve i puklo…

Ads