U nastavku današnjegf članka, svakako top tema koja je uvek jako zanimljiva, i to poslednjih pet godina apsolutno svim medijima u Srbiji Svakakok da je u pitanju tragična smrt popularne pevaćčice Zvezde granda jelene marjanović. Ona je ubijena u cvetu mladosti 2017 godine, a u aprilu se navršilo puunih pet godina, kako još vek se nije saznalo ko je odgovoran za njenu smrt. Pre par dana umrla je i Zoranova majka, koju javnost u Srbiji nije nikako vilelaa, i jako su ciljali na nju da itekako zna ko je ubio njenu snaju. Na sve to, uvek je odbijala da ide na poligraf istine, što je uvek svakako dolevalo ulje na vatru, i da je javnost gleda sa podozrenjem.

Ona je preminula od posledica moždanog udara, a u subotu je sahranjena na Borčansskom groblju. Ona je sahranjena odmah pored svoga spruga Vladimira a komšije kažu da je u poslednje vreme skoro nikako nisu viđali, jer je bila teško bolesna Kako kaže njen sin Zoran, u poslednje vreme nije skoro nikako jela, i jako se mučila.

Njegov otac Vladimir je preminuop još prošle godine, a priča se da ona nikada nije otišla na njegov grob, baš kao i na grob svoje snaje jelene.Zoran to više nije mogao da trpi, te je medijima preneo zašto ona ne dolazi na groblje, jer ima traume još od kako joj je deda zaakopan, i od toga dana ona nikome ne ide na grob. Te godine kada je poginula Jelena nijedan pop nije hteo da odži opelo, jer se ona bavila nekim radnjama koje su povezane sa crnom magijom.

Ads