Lokalni mediji objavili su danas da je u selu Zlota preminula Svetla Dragijević, majka Dejana Dragijevića, prvoosumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić.

Kako prenosi Ist media, preminula je iznenada tijekom posjeta susjedima.

U aprilu mesecu Svetlana je sa tugom ispratila svog sina Dalibora koji je osumnjičen za skrivanje Dankinih posmrtnih ostataka tragično preminuo na ispitivanju u borskoj policiji.

S obzirom na ubojstvo malene Danke, tvrdila je da nema saznanja te je zbog toga dobila povlašteni status svjedoka.

 

BONUS:

Ova tri horoskopska znaka ostavljaju odličan prvi dojam: Jeste li među njima?

Određeni astrološki znakovi posjeduju urođenu privlačnost i magnetizam koji bez napora osvaja one u njihovoj prisutnosti.

Otkrivajući skrivene astrološke tajne, prodiremo u zadivljujuću privlačnost koju posjeduju određeni horoskopski znakovi kada je riječ o ostavljanju dugotrajnog dojma pri prvim susretima.

lav
Sa Suncem kao vladarom, Lav odiše blistavim sjajem samouvjerenosti i šarma. Oni rođeni pod ovim astrološkim znakom posjeduju urođeni smisao za dramatiku i uspijevaju u središtu pozornosti. Lavovi su poznati po svojoj dobrodušnosti i sposobnosti da učine da se drugi osjećaju voljeno. Njihova magnetska aura i zapovjedna prisutnost osiguravaju da ostavljaju neizbrisiv trag gdje god da lutaju.

Vaga 
Venera, nebesko tijelo povezano s ljubavlju i ljepotom, upravlja znakom Vage. Oni rođeni pod ovim horoskopskim znakom posjeduju urođeni šarm, gracioznost i vještinu u umjetnosti diplomacije. S istančanim osjećajem za estetiku, oni bez napora stvaraju pozitivan utjecaj na one oko sebe. Vage se ističu u tome da se drugi osjećaju ugodno, potičući atmosferu topline i poštovanja.

Blizanci su fascinantan fenomen koji je plijenio znatiželju mnogih. Koncept dviju jedinki koje dijele isti genetski materijal i rođene su u isto vrijeme doista je izvanredan. Blizanci mogu biti jednojajčani, što znači da imaju potpuno isti DNK, ili dvojajčani, gdje dijele samo polovicu svog genetskog materijala kao i sva druga braća i sestre. Na pojavu blizanaca mogu utjecati različiti čimbenici, kao što su dob, obiteljska anamneza, pa čak i određeni tretmani neplodnosti. Zaista je nevjerojatno svjedočiti vezi i povezanosti koju blizanci često dijele, dok zajedno plove kroz život, doživljavajući i radosti i izazove rame uz rame.
Prema Time of India, osobama rođenim u znaku Blizanaca upravlja Merkur, nebesko tijelo povezano s komunikacijom. Ove duhovite i inteligentne osobe posjeduju urođeni šarm koji osvaja druge. Blizanci se ističu u umjetnosti razgovora i posjeduju sposobnost da bez napora nasmiju one oko sebe. Njihova prilagodljivost i brzo razmišljanje omogućuju im povezivanje s pojedincima iz različitih sredina, ostavljajući trajan i povoljan učinak.

Ads